Optimaliseren bedrijfsprocessen

Operational Excellence was vroeger een strategische keuze om op prijs te kunnen concurreren. Tegenwoordig is Operational Excellence een voorwaarde om te blijven voortbestaan.

Wie zijn operatie niet op orde heeft verliest geld en gaat in de volgende recessie of eerder al ten onder. Maar hoe krijg je in de drukte van alle dag het proces optimaal georganiseerd en alle neuzen één kant op? Hoe zorg je dat je rapportages en KPI’s elke dag inzichtelijk zijn zodat je direct kunt bijsturen als de situatie verandert? Deze vraag leeft in veel organisaties en met name middelgrote bedrijven in Noord-Nederland maken in toenemende mate gebruik van de kennis en ervaring van Bol360.

De nieuwste ICT technologie is via de cloud nu heel betaalbaar. Maar goed automatiseren begint bij het eerst goed organiseren. Want automatiseren van chaos leidt tot geautomatiseerde chaos. Dat goed organiseren, samen met directie en de werkvloer, is een kolfje naar de hand van Bol360. Dat zit in onze DNA, wij maken bedrijven graag weer concurrerend.

Microsoft 365 integraties

Microsoft heeft op 21 april 2020 de namen van haar Office 365-abonnementen veranderd naar Microsoft 365. Reden voor de naamsverandering is dat de naam “Office” niet meer de lading van het pakket dekt, dit met de komst van apps als Microsoft Teams, Stream, Forms en Planner.

We zien dat de meeste bedrijven een beweging richting de Microsoft cloud maken. Microsoft 365 blijkt daarin een heel sterk platform te zijn. Veel gebruikers kennen deze omgeving al (deels) door hun ervaring met MS-Office. Microsoft 365 is echter veel meer dan de klassieke Office suite. Met Flow automatiseer je routinewerkzaamheden in een handomdraai. Met Power BI heb je een zeer krachtige BI en rapportage tool die met veel softwarepakketten samenwerkt. En met Sharepoint digitaliseer je je documentenstroom inclusief de security rondom documenten. Met Microsoft Teams werk je eenvoudig en effectief samen.

Bovendien voegt Bol360 met haar Bol360 Business Framework veel waarde toe. Oplossingen die succesvol door andere organisaties worden gebruikt, zetten we desgewenst ook in om jouw organisatie te verbeteren. Dat geeft meer rendement voor de organisatie en meer werkplezier voor de gebruiker. Hier vind je een voorbeeld.

Bol360 Business Framework

Microsoft 365 software aanschaffen is snel geregeld. Maar hoe zorg je nu dat je gebruik maakt van de slimme zaken in Microsoft 365 zoals Flow, BI en Sharepoint? Zonder te verzanden in de vele mogelijkheden en met het gevaar dat je straks de hele inrichting opnieuw mag doen? Om maar niet te spreken van het gevaar dat je medewerkers door de bomen het bos niet meer zien en dan maar op de oude voet verder gaan. We hebben onze ervaring en expertise op het gebied van Microsoft 365 gebundeld in ons Bol360 Business Framework. Een platform dat modulair uitbreidbaar is en uitblinkt in gebruikersvriendelijkheid.

Met Microsoft 365 als basis uitgebreid met praktische en zeer gebruikersvriendelijke modules. Gemakkelijker gaat Microsoft 365 niet worden. Daarnaast heeft ons team ook expertise binnen PowerApps, waardoor wij jou kunnen voorzien van een op maat gemaakte service.

Bol360 Business Framework-logo

Pakketselectie

Zowel de informatiebehoefte als de werkwijze binnen bedrijven verandert voortdurend. En soms moet je vaststellen dat de huidige applicaties niet meer voldoen. Dan zoek je een applicatie die wél aan je informatiebehoefte voldoet en goed aansluit bij je huidige werkwijze. En die flexibel genoeg is om nieuwe werkwijzen in de toekomst te ondersteunen. Waarbij je uiteraard gebruik wilt maken van de nieuwste technieken en mogelijkheden. Maar hoe voorkom je dat je je laat overrompelen door flitsende demonstraties die allemaal even mooi lijken? Hoe voorkom je dat het pakket helemaal niet aansluit bij je werkwijze en dat de organisatie zich moet aanpassen aan het pakket?

Pakketselectie is een vak apart waarbij we niet alleen de huidige werkwijze en de mogelijkheden van het pakket toetsen maar we nemen in dit proces ook de mensen op de werkvloer mee. Bol360 heeft kennis en ervaring met het selecteren van o.a. ERP en CRM pakketten voor diverse branches. Bel Erik eens om jouw situatie tegen het licht te houden.

Pakketselectie

Waarom Bol360?

  • Optimaliseer je bedrijfsprocessen
  • Hulp bij pakketselectie
  • Integratie van Microsoft 365
Direct contact