Nieuws

crmstrategie

Hoe ontwikkel je een CRM-strategie?

16 juni 2022

In het bedrijfsleven wordt veel gerept over CRM. Het is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering en elk bedrijf zou een goede strategie moeten hebben. Maar hoe ontwikkel je zo’n CRM-strategie? Dat leggen we in dit artikel graag voor je uit.

Lees verder
mankijktnaarbelangrijkekpis

Wat zijn belangrijke KPI’s?

23 maart 2022

We hebben het eerder al gehad over KPI’s, de Key Performance Indicators. Zo behandelden we hoe je een KPI-dashboard kunt inrichten en hoe je je eigen KPI’s moet opstellen. In dit artikel lees je wat belangrijke KPI’s zijn voor jouw organisatie.

Lees verder
Voordelen van een CRM-systeem

CRM: algemene voordelen voor de marketeer

4 februari 2021

Veel commerciële bedrijven beschikken over een marketingafdeling, ongeacht uit hoeveel medewerkers de organisatie bestaat. Het behalen van de commerciële doelstellingen van de gehele organisatie ligt voor een belangrijk deel in de handen van de marketeers. Het gebruik van een CRM-systeem kan bijdragen aan deze commerciële doelstellingen, maar heeft ook meerwaarde voor alle andere afdelingen binnen het bedrijf. We zetten de voordelen van een CRM-systeem voor je op een rij.

Lees verder
Toegevoegde waarde van een CRM-systeem

De toegevoegde waarde van een CRM-systeem

20 januari 2021

Een CRM-systeem kan een handige toevoeging zijn voor veel organisaties. Toch zien we dat de praktische en commerciële voordelen van CRM-systemen vaak over het hoofd gezien worden. Met een goed CRM-systeem creëer je meer overzicht in de stand van zaken omtrent leads, prospects, klanten, aanvragen, orders en nog veel meer. Dit voor zowel jezelf, maar ook voor je collega’s. Maar hoe werkt dit nou precies?

Lees verder

Online samenwerken, hoe doet Bol360 dat?

11 december 2020

Online samenwerken is sinds het begin van 2020 niet meer uit het bedrijfsleven weg te denken, maar gebeurt dit efficiënt genoeg? In deze blog geven wij een kijkje achter de schermen van Bol360 en vertellen wij graag hoe alle medewerkers van Bol360 efficiënt online samenwerken.

Lees verder
Sharepoint - bestanden delen

Bestanden delen binnen SharePoint Online: 4 handige manieren

9 november 2020

SharePoint Online is een Document Management Systeem (DMS) van Microsoft. Het is onderdeel van het cloudpakket Office 365, wat tegenwoordig Microsoft 365 wordt genoemd. Lees verder als je benieuwd bent naar hoe je bestanden delen kunt binnen SharePoint Online.

Lees verder
BENGS

Case: meerdere verbeteringen bij BENGS

22 oktober 2020

Digitalisering van offertes, koppeling met een softwarepakket, automatische notificaties en herinneringen. Dit en meer heeft Bol360 uitgevoerd bij BENGS de afgelopen periode. Benieuwd naar de details? Lees dan verder!

Lees verder
Bol360 Groningen

Hoe kun je bestanden beveiligen via Microsoft 365?

30 september 2020

In Microsoft 365 (voorheen Office 365) kun je bestanden beveiligen via speciale, hiervoor bedoelde labels. In deze blog leggen we uit hoe dit werkt.

Lees verder
Voordelen van een CRM-systeem

Maak kennis met de Sales-module van Microsoft Dynamics

17 september 2020

Microsoft Dynamics 365 is een CRM-platform dat verschillende modules bevat. Iedere module is gericht op een primair bedrijfsproces en deze modules sluiten naadloos op elkaar aan. Afhankelijk van de wensen van een bedrijf kan gekozen worden voor het gebruik van slechts één module, of een combinatie van meerdere modules binnen Microsoft Dynamics 365. In deze blog staat de Sales-module van Microsoft Dynamics centraal.

Lees verder