Nieuws

Sharepoint - bestanden delen

4 manieren om bestanden te delen

9 november 2020

Sharepoint Online is een Document Management Systeem (DMS) van Microsoft. Het is onderdeel van het cloudpakket Office 365, wat tegenwoordig Microsoft 365 wordt genoemd.

Lees verder
BENGS

Case: meerdere verbeteringen bij BENGS

22 oktober 2020

Digitalisering van offertes, koppeling met een softwarepakket, automatische notificaties en herinneringen. Dit en meer heeft Bol360 uitgevoerd bij BENGS de afgelopen periode. Benieuwd naar de details? Lees dan verder!

Lees verder
Bol360 Groningen

Hoe beveilig je documenten via Microsoft 365?

30 september 2020

In Microsoft 365 (voorheen Office365) is het mogelijk om documenten te voorzien van beveiliging via speciale, hiervoor bedoelde labels. In deze blog leggen we uit hoe dit werkt.

Lees verder
Sales-module Microsoft Dynamics 365

Maak kennis met de Sales-module van Microsoft Dynamics

17 september 2020

Microsoft Dynamics 365 is een CRM-platform dat verschillende modules bevat. Iedere module is gericht op een primair bedrijfsproces en deze modules sluiten naadloos op elkaar aan. Afhankelijk van de wensen van een bedrijf kan gekozen worden voor het gebruik van slechts één module, of een combinatie van meerdere modules binnen Microsoft Dynamics 365.

Lees verder
Mobile Device Management

Regel ‘mobile device management’ met Microsoft Intune

12 augustus 2020

Met Microsoft Intune is het mogelijk om meer grip op mobiele apparaten te krijgen, dit wordt ook wel ‘mobile device management’ genoemd. Hiermee zorg je voor beveiliging van gevoelige data.

Lees verder
Sharepoint Online - bestand van computer naar Sharepoint

Sharepoint Online: 4 manieren om met bestanden te werken

7 augustus 2020

Wanneer je gebruik gaat maken van Sharepoint Online zal je al gauw tegen zaken aanlopen die met het opslaan en het raadplegen van bestanden te maken hebben. Je organisatie heeft netjes teamsites ingericht voor verschillende groepen met verschillende doeleinden, de rechten zijn goed ingesteld en jij kunt bij de bestanden die voor jou relevant zijn. We hebben 4 handige functionaliteiten voor je op een rijtje gezet.

Lees verder
    Pagina 1 van 3
  • 1
  • 2
  • 3