Nieuws

Sales-module Microsoft Dynamics 365

Maak kennis met de Sales-module van Microsoft Dynamics

17 september 2020

Microsoft Dynamics 365 is een CRM-platform dat verschillende modules bevat. Iedere module is gericht op een primair bedrijfsproces en deze modules sluiten naadloos op elkaar aan. Afhankelijk van de wensen van een bedrijf kan gekozen worden voor het gebruik van slechts één module, of een combinatie van meerdere modules binnen Microsoft Dynamics 365.

Lees verder
Mobile Device Management

Regel ‘mobile device management’ met Microsoft Intune

12 augustus 2020

Met Microsoft Intune is het mogelijk om meer grip op mobiele apparaten te krijgen, dit wordt ook wel ‘mobile device management’ genoemd. Hiermee zorg je voor beveiliging van gevoelige data.

Lees verder
Sharepoint Online - bestand van computer naar Sharepoint

Sharepoint Online: 4 manieren om met bestanden te werken

7 augustus 2020

Wanneer je gebruik gaat maken van Sharepoint Online zal je al gauw tegen zaken aanlopen die met het opslaan en het raadplegen van bestanden te maken hebben. Je organisatie heeft netjes teamsites ingericht voor verschillende groepen met verschillende doeleinden, de rechten zijn goed ingesteld en jij kunt bij de bestanden die voor jou relevant zijn. We hebben 4 handige functionaliteiten voor je op een rijtje gezet.

Lees verder
microsoft teams

Microsoft Teams komt met nieuwe functionaliteiten

17 juli 2020

Microsoft heeft de laatste maanden goed gekeken naar de feedback van haar gebruikers en naar de manier waarop tools zoals Microsoft Teams worden gebruikt. Daarom heeft Microsoft Teams vorige week wederom een set van nieuwe functionaliteiten aangekondigd. De functionaliteiten moeten online samenwerken meer natuurlijk en meer interactief laten aanvoelen. We lichten hier een aantal functies toe.

Lees verder
functionaliteiten

4 handige functionaliteiten binnen Sharepoint

15 juli 2020

Sharepoint Online biedt een aantal handige functionaliteiten. Zo kun je documenten labelen, data snel bewerken, de versiegeschiedenis bekijken en de weergave instellen. Door middel van videoinstructies leggen wij uit hoe je hier gebruik van kan maken, zodat jij het maximale uit Sharepoint Online kunt halen.

Lees verder
Microsoft Sharepoint bestanden delen

Bestanden delen via Sharepoint

22 juni 2020

Benieuwd hoe je bestanden kunt delen via Sharepoint? Het kan zeer handig zijn om bestanden met elkaar te delen en daarbij onafhankelijk te zijn van plaats, tijd en apparaat. Met Sharepoint Online is dit mogelijk. We leggen je hier uit hoe dit werkt.

Lees verder
    Pagina 1 van 3
  • 1
  • 2
  • 3