Nieuws

Microsoft Sharepoint bestanden delen

Bestanden delen via Sharepoint

22 juni 2020

Benieuwd hoe je bestanden kunt delen via Sharepoint? Het kan zeer handig zijn om bestanden met elkaar te delen en daarbij onafhankelijk te zijn van plaats, tijd en apparaat. Met Sharepoint Online is dit mogelijk. We leggen je hier uit hoe dit werkt.

Lees verder
Microsoft Teams op mobiel

Nieuwe functionaliteiten Microsoft Teams

16 juni 2020

Microsoft gaat opnieuw een update uitbrengen voor de applicatie Teams. Microsoft probeert in te spelen op de wensen van de gebruikers van Microsoft Teams en de laatste maanden is dat gebruik flink gestegen. Zo maken naast bedrijven ook veel scholen gebruik van Teams, om digitaal les te kunnen geven.

Lees verder
Two factor authentication

Wat is two factor authentication?

3 juni 2020

Two factor authentication; wellicht heb je al eens van deze term gehoord. Maar wat is het precies? En waarom zou je het moeten gebruiken? Dat en meer leggen we je uit in dit artikel.

Lees verder
Microsoft laptop met muis

Veelgebruikte Office 365 onderdelen

2 juni 2020

E-mailen, rapporteren, automatiseren, notuleren, bestanden opslaan, videobellen. Zomaar wat functies binnen Office 365. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maar wat zijn de meest gebruikte Office 365 onderdelen? We zetten ze voor je op een rijtje.

Lees verder
Videocall do's and don'ts

Do’s & don’ts bij een videocall

19 mei 2020

Te laat komen, een lawaaiige achtergrond of een echo van jezelf horen; zomaar een paar irritaties tijdens een videocall. In deze tijden worden veel videocalls gedaan, maar wat zijn eigenlijk de do’s & don’ts? We hebben ze op een rijtje gezet.

Lees verder
Nieuwe functies Microsoft Teams

Nieuwe functies Microsoft Teams

14 mei 2020

In Microsoft Teams worden de komende weken een aantal nieuwe functies toegevoegd. Teams is een cloudproduct van Microsoft en Microsoft is continu bezig met het verbeteren van haar software. Hieronder noemen we een aantal, waarvan wij merken dat hier veel vraag naar is.

Lees verder
    Pagina 1 van 2
  • 1
  • 2