CRM systeem van Bol360 uit Groningen

Iedere organisatie werkt bij voorkeur zo efficiënt mogelijk: zoveel mogelijk produceren in zo weinig mogelijk tijd, met zo weinig mogelijk medewerkers. Om deze utopie na te leven of te benaderen zijn er steeds meer technologische hulpmiddelen beschikbaar. Een prefect functionerend Costumer Relation Management systeem (CRM) is hierin een grote en belangrijke stap.

Waarom een CRM?

Zoals gezegd helpt een CRM systeem organisaties haar werkzaamheden en personeel zo efficiënt als mogelijk in te zetten. Zo zijn alle openstaande offertes duidelijk inzichtelijk, maar ook alle mailverkeer van u en uw collega’s omtrent deze offertes. Zo is iedere medewerker in uw organisatie op de hoogte van de verkoopkansen en alle afspraken die namens uw organisatie met de klant zijn afgesproken.

Dit is maar een enkel voorbeeld van de talloze toepassingen van een CRM systeem. Een perfect werkend CRM is onmisbaar wanneer een bedrijf of instelling het optimale resultaat uit haar tijd, medewerkers en werkzaamheden wil halen.

Perfecte implementatie

Een correcte installatie en implementatie van een CRM systeem is cruciaal. Voordat wij starten met het inrichten van een nieuw CRM voor de klant, inventariseren wij de wensen en behoeften van meerdere medewerkers in verschillende lagen van de organisatie. Hierdoor kunnen wij het systeem dusdanig inrichten zodat iedereen binnen de organisatie voordeel behaalt uit een CRM systeem van Bol 360.

Een CRM systeem van Bol360 uit Groningen

Wij van Bol 360 helpen bedrijven al jarenlang met het effectief en efficiënt inzetten van ICT. Bovendien begeleiden wij onze klanten intensief bij het gebruik, maar vooral bij de adoptie en implementatie van onze CRM systemen. In principe helpen wij onze klanten met het nieuwste CRM systeem van Microsoft: Microsoft Dynamics 365.

Meer weten over Microsoft Dynamics 365? Vul onderstaand contactformulier in en één van onze consultants neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Waarom Bol360?

    • Optimaliseer je bedrijfsprocessen
    • Hulp bij pakketselectie
    • Integratie van Microsoft 365
    Direct contact