Iedere organisatie werkt bij voorkeur zo efficiënt mogelijk: zoveel mogelijk produceren in zo weinig mogelijk tijd, met zo weinig mogelijk medewerkers. Toch gaat er in de praktijk veel tijd verloren aan het zoeken naar de juiste informatie in veel verschillende systemen. En eigenlijk is dat nu niet meer nodig. Een goed ingericht Customer Relation Management systeem  is hierin een grote en belangrijke stap.

Waarom CRM?

Zoals gezegd helpt een goed passend CRM systeem organisaties haar werkzaamheden en personeel zo efficiënt als mogelijk in te zetten. Zo zijn alle openstaande offertes duidelijk inzichtelijk, maar ook alle mailverkeer van jou en jouw collega’s omtrent deze offertes. Zo is iedere medewerker in je organisatie op de hoogte van de verkoopkansen en alle afspraken die namens de organisatie met de klant zijn gemaakt. Daarnaast ondersteunt het pakket de workflows van het bedrijf op flexibele wijze. Daarbij staan de bestaande bedrijfsprocessen centraal en hoef je dus je organisatie niet aan te passen aan het pakket.

Dit zijn maar enkele voorbeelden van de talloze toepassingen van een CRM systeem. Een perfect werkend systeem is onmisbaar wanneer een bedrijf of instelling het optimale resultaat uit haar tijd, medewerkers en werkzaamheden wil halen.

Perfecte implementatie

Een correcte installatie en implementatie van een CRM systeem is cruciaal. Voordat wij starten met het inrichten van een nieuw systeem voor de klant, inventariseren wij de wensen en behoeften van meerdere medewerkers in verschillende lagen van de organisatie. Hierdoor kunnen wij het systeem dusdanig inrichten zodat iedereen binnen de organisatie voordeel behaalt uit Business CRM van Bol 360.

Business CRM van Bol360 uit Groningen

Wij van Bol 360 helpen bedrijven al jarenlang met het effectief en efficiënt inzetten van ICT. Bovendien begeleiden wij onze klanten intensief bij het gebruik, maar vooral bij de adoptie en implementatie van CRM systemen. In principe helpen wij onze klanten met het nieuwste systeem van Microsoft: Microsoft Dynamics 365 sales. Een cloudoplossing die geen onderhoud vergt en altijd actueel is.

Nu vraagt een geheel nieuwe inrichting van Microsoft Dynamics 365 sales de nodige aandacht en uren. En soms ben je uitstekend geholpen met een pakket dat grotendeels al is ingericht. Business CRM van Bol360 is zo’n voorbeeld. Geheel gebouwd op het Microsoft platform maar dan veel voordeliger. En bovendien zeer gemakkelijk in gebruik. Ieder die met Microsoft Office werkt begrijpt het pakket snel.

Meer weten over de oplossingen van Microsoft en Bol360? Vul onderstaand contactformulier in en één van onze consultants neemt direct contact met u op.

    Waarom Bol360?

    • Optimaliseer je bedrijfsprocessen
    • Hulp bij pakketselectie
    • Integratie van Microsoft 365
    Direct contact