We weten dat we bij onze meest succesvolle relaties processen, technieken en hierdoor ook het functioneren van mensen verbeteren. We vragen door. We kijken goed rond. Om daar nog meer bedrijven mee te helpen hebben we na 30 jaar ervaring met Bol ICT onze specifieke aanpak in een nieuw bedrijf samengevoegd: Bol360. Bij Bol360 hebben we kennis van werkprocessen, verstand van gebruikerswensen en van gebruiksvriendelijke technieken. En oplossingen om processen efficiënter te maken. Zodat jij jouw strategische doelen behaalt.

Missie

Onze klanten zijn MKB+ bedrijven waarbij de omvang het niet rechtvaardigt om een fulltime CIO aan te nemen. Toch is actuele ICT-kennis in het managementteam noodzakelijk om slagen te kunnen maken. In deze snel veranderende wereld en ICT omgeving is Bol360 de trusted advisor van de DGA en het management. Helder, inventief en betrokken. Wij zorgen dat ICT de bedrijfsstrategie ondersteunt en versterkt. En we helpen u als DGA, samen met uw medewerkers, bij de implementatie omdat we ons verantwoordelijk voelen voor het eindresultaat.

Visie

ICT is cruciaal voor organisaties en verreweg de meeste ondernemers hebben onvoldoende tijd, kennis en affiniteit met hedendaagse mogelijkheden om ICT goed te benutten voor hun organisatie. Daarom is Bol360 als (parttime) ICT manager van grote toegevoegde waarde voor de ondernemer. Bol ICT kent de mogelijkheden van recente ICT technologie en haar toepassingen. En we zijn net zo gemakkelijk de gesprekspartner op directieniveau als de verbinder naar de gebruikersorganisatie.

Waarom Bol360?

  • Optimaliseer je bedrijfsprocessen
  • Hulp bij pakketselectie
  • Integratie van Microsoft 365
Direct contact